Home » Afvallen » Het BIKINI Body programma

Het BIKINI Body programma

het BIKINI Body programma

Het afslankprogramma van 21 dagen ontwikkelt door voedingscoach en personal trainer Inge van Haselen is bedoelt om door middel van training, de juiste voeding en haar hulp te zorgen dat jij weer in je bikini past en met een goed gevoel op vakantie kan.

Wat is het BIKINI BODY programma

Het bikini body programma bevat een compleet voedingsplan voor 21 dagen. Ontbijt, lunch, avondeten en snacks zijn precies beschreven zodat je zeker weet dat je het juiste eet. Verder complete recepten in het bikini body programma en een boodschappen lijst.
Het voedingsplan is opgebouwd in fasen om te zorgen dat je lichaam na enkele dagen overgaat in vetverbranden en buikvet verminderen.
Naast het voedingsplan bevat het bikini body programma een trainingsschema wat je leert om te trainen zodat je je ook na het bikini body programma energiek blijft voelen en je LOL houdt in het programma.
Tijdens het programma ontvang je extra motivatie tips van je personal trainer zodat je je ook door moeilijke dagen heen sleept.

 

Welk resultaat kan je verwachten in 21 dagen?

Het programma is helemaal uitgekiend en uitgedacht:

  • In het programma ga je je slechte eetgewoontes gaat afleren waarbij je optimaal vet gaat verbranden.
  • Je leert effectief en met resultaat trainen waardoor trainen ook in jou (drukke) dagelijkse bezigheden zijn in te passen.
  • Je wordt kilo’s lichter, krijgt weer vertrouwen in je eigen lichaam, kortom je komt boven je eigen problemen te staan!

Starten met het Bikini Body programma

Je staat er niet alleen voor! In principe kun je elke dag beginnen aan het Bikini Body Programma. Maar we geven je nu de kans tegelijk met anderen te starten! Zodat je er niet alleen voor staat. Je treft dan in de Bikini Body Community mensen die op precies hetzelfde punt zijn als jij en hetzelfde meemaken en misschien ook wel met dezelfde vragen zitten. Dit kan heel krachtig zijn!

>> Lees hier alles over het Bikini Body Programma

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*