Home » Recepten

Recepten

Tot 8 kilo per maand afvallen op een fijne manier?

Je bent op zoek naar een manier om binnen een korte tijd je overgewicht kwijt te raken maar je doet dat liever op een gezondere manier dan via een crashdieet?

Zoals iedereen weet is afvallen helemaal niet eenvoudig en hebben de meeste mensen al meerdere pogingen ondernomen, zo ook ik. Op een gegeven moment kwam bij mij het besef dat diëten en afslankkuren vooral veel beloven maar dat het in de praktijk allemaal erg tegen viel. Daarbij je weet tegenwoordig ook niet precies wat ze er allemaal instoppen. Persoonlijk weet ik liever wat ik eet.

Hoe ontstond mijn overgewicht?

Mijn moeder zei vroeger altijd “ieder pondje gaat door het mondje”. Dat klopt in principe wel, maar in de praktijk bleek het niet eenvoudig om daar altijd rekening mee te houden. Niet iedereen weet uit zichzelf wat een goede maaltijd is of heeft alle tijd om allerlei dingen te testen. Hierdoor kwamen er bij mij elk jaar toch weer een paar pondjes (of kilootjes) bij.

Hoe viel ik 2 kilo per week af.

De meeste diëten focussen op een totale omslag van je leven waardoor je opeens niks meer kunt eten wat je lekker vindt. Dit kan je op wilskracht wel een paar weken volhouden maar er komt bij iedereen een moment dat je de teugels laat vieren en zit je no-time weer op of rond je oude gewicht. Althans ik wel.

Via een vriendin kwam ik achter het bestaan van het 7×7 Receptenboek van Jasper Alblas. Zijzelf was er dol op, maar ik was enigszins sceptisch. Op Facebook enzo heb ik gezocht naar ervaringen en deze bleken positief. Wat mij onder andere over de streep trok, was dat Jasper gewoon 100% je geld terug geeft als het niet voor je werkt. Dat had ik bij andere diëten nog nooit gezien.

Mijn ervaringen met het 7×7 afslank receptenboek tot nu toe;

 • De recepten in het 7×7 boek zijn gebaseerd op normale (niet dure)ingrediënten. Het boek bevat boodschappenlijsten dus je kunt het zo
  meepakken in de supermarkt.
 • In principe kun je 49 dagen achter elkaar wat anders eten. Er zit genoeg
  variatie in de recepten waardoor je het gewoon veel langer kunt volhouden
  zonder dat je er als een berg tegenop gaat zien.
 • Je voelt je beter. Dit komt denk ik door de gezonde recepten maar ook
  doordat je nu echt resultaat merkt.
 • Iemand die mij 100% geld terug belooft, gewoon direct op de voorpagina van zijn site, geeft mij vertrouwen
Ervaring 7X7 Afslank receptenboek

7X7 Afslank receptenboek

 

 

Ik ben blij dat mijn vriendin mij over het 7×7 Afslank receptenboek heeft verteld want die 27 euro waren de beste investering van dit jaar. (Ik weet niet hoelang het nog deze prijs blijft) dus bekijk hier direct het 7×7 receptenboek

 

7x7-button

 

 

 

 

 

2 reacties

 1. Hoi. Ik doe de 7×7 recepten nu bijna 2 weken en ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben geen keuken princess maar deze recepten kan ik zelfs maken! 🙂

 2. yvonne_887@hotmail.com

  goedeavond en het helpt wel

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*